WERKWIJZE

Tevreden opdrachtgevers en reizigers

Wij willen echt een verschil maken in beleid, projecten en de uitvoering van beleidsplannen op de weg, het water en spoor. Met onze opdrachtgevers, zoals overheden en andere organisaties, gaan we voor maatschappelijke impact, concrete resultaten voor stakeholders en tevreden reizigers. Een fijne samenwerking met en tevredenheid bij onze opdrachtgevers zijn hiervoor essentiƫle voorwaarden. Conquist maakt werk van elk mobiliteitsvraagstuk. Door naast praten, bedenken en schrijven vooral ook in actie te komen.

Schakelen tussen beleid en uitvoering

Ons team schakelt tussen beleid en uitvoering en doet dit altijd met alle betrokken stakeholders. We bieden daarmee het hele spectrum: van beleidsontwikkeling tot de uitvoering en het evalueren ervan. Daarvoor hebben we de kennis, ervaring en het inlevingsvermogen in huis. In projecten zijn we doelgericht en in processen een verbindende factor.

Ondersteuning in verschillende vormen

De vorm waarin we onze opdrachtgevers ondersteunen varieert: van detachering en projectmanagement tot procesbegeleiding en/of advies. Natuurlijk staan we open voor andere vormen, we doen wat werkt voor de opdrachtgever en de opgave. We zijn strategisch, maar ook praktisch.